Autor Sanitat
5 Setembre 2014 a 13:00

Fira de l’Esport i la Salut a la plaça de l’Església de Castellbisbal

També es presentarà l’Encaminat.2

Spinning a la Fira de l'Esport i la Salut de l'any passat // Imatge cedida per l'Ajuntament de Castellbisbal

Spinning a la Fira de l’Esport i la Salut de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

Aquesta tarda, la Plaça de l’Església de Castellbisbal acollirà la I Fira de l’Esport i la Salut, organitzada per la regidoria de Salut Pública i Esports, les entitats esportives locals i l’Illa Esportiva de manera conjunta. En aquesta fira tots presentaran els seus programes i activitats per a la nova temporada, i tenen com a finalitat potenciar l’activitat física i els hàbits de vida saludable entre la població, i especialment entre els més petits.

La Fira de l’Esport i la Salut constarà de parades i estands perquè els ciutadans puguin informar-se sobre productes, serveis i activitats relacionats amb la salut. També hi haurà tallers i demostracions per donar a conèixer les pràctiques esportives i propostes de vida saludable. La fira començarà a les 17.00h, i des de les 17.30h fins les 21.00h, hi haurà exhibicions de tae-won-dokaratehip-hop spinning tant per adults com per nens.

En el marc de la fira, també, es presentarà la segona ruta de l’Encamina’t, un camí que unirà el centre urbà amb Can Costa Can Campanyà. Fins ara, aquest camí comptava amb una sola ruta, que enllaçava el centre urbà amb el carrer Santa Rita, i ha tingut una bona acceptació entre la població. Aquest itinerari, conegut popularment com la Ruta del colesterol, és recomanat per als especialistes de la salut del poble perquè sigui practicat habitualment.

Amb l’Encamina’t.2, la població podrà realitzar un recorregut diferent, i ampliar-ne la distància i la dificultat, progressant en la pràctica d’hàbits saludables; de fet, l’objectiu d’aquest programa és que s’assoleixin patrons de vida sana i la pràctica contínua d’activitat física i saludable. L’Encamina’t s’adreça especialment a les persones que, per la seva activitat diària, estiguin més exposades al sedentarisme, a les persones amb sobrepès, o a aquelles propenses a adquirir factors de risc cardiovasculars. En definitiva, però, és un programa per a la població en general, i a totes aquelles que volen gaudir caminant.

Switch to mobile version