Autor Ensenyament
3 Setembre 2014 a 12:00

Inscripcions als cursos de preparació de les proves d’accés als cicles formatius

Els cursos es realitzen a l’Espai d’Adults

L'Espai d'Adults es troba a l'Esola Les Vinyes // Imatge del web de l'Escola Les Vinyes de Castellbisbal

L’Espai d’Adults es troba a l’Esola Les Vinyes // Imatge del web de l’Escola Les Vinyes de Castellbisbal

Fins el 12 de setembre, estan obertes les inscripcions per als cursos de preparació per a superar les proves d’accés a cicles de grau mitjà i grau superior que es fan a l’Espai d’Adults de Castellbisbal, que es troba a l’Institut Escola Les Vinyes. Les inscripcions es poden realitzar de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.00h, al mateix Espai d’Adults. Les persones interessades en fer el curs de preparació han de tenir com a mínim 17 anys, per al de grau mitjà, i 19, per al de grau superior.

Els cursos s’organitzen conjuntament amb la Diputació de Barcelona, i són una oportunitat per a persones en situació d’atur i sense graduat en ESO per retornar al sistema educatiu, i així poder accedir la inserció laboral gràcies a una millor qualificació professional.

La prova d’accés als cicles formatius consta d’un sol examen, i superar-la dóna dret a cursar qualsevol dels cicles formatius existents. A més, té validesa permanent a tot l’Estat espanyol. L’any passat, els 805 alumnes que van fer el curs de preparació per a la prova d’accés al cicle professional de grau superior van aprovar l’examen, mentre que l’índex d’aprovats dels alumnes del cicle mitjà va ser d’un 67%.

Trobareu més informació sobre aquests cursos en aquest enllaç.

Switch to mobile version