Autor Societat
18 Setembre 2014 a 10:30

Intoxicació per fum en un pis de l’Avinguda Madrid

Baralla al Carrer de Colom

Bombers Parking

Bombers // Foto d’arxiu: Sergi Colomer

El passat dimarts 16 de setembre a la nit, la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 informant d’un incendi en un habitatge de l’Avinguda de Madrid.

Automàticament es van adreçar tres unitats al lloc dels fets. Els agents van informar que també hi havia les unitats de bombers així com dues ambulàncies. La causa de l’incendi havia estat l’oblit del menjar al foc del propietari del pis. Va quedar tot calcinat i va produir molt de fum.

Els dos ocupants de l’immoble, pare i filla, van ser atesos, i el pare va ser traslladat a la mútua per inhalació de fum. Alguns dels veïns al baixar per les escales també van inhalar fum, i tres d’ells van haver de ser acompanyats a l’Hospital de Terrassa. Gairebé una hora més tard, una unitat en coordinació amb els bombers van permetre pujar als seus domicilis tots els veïns que havien baixat per iniciativa pròpia al veure els serveis d’emergència, i van reobrir el trànsit a l’últim tram de l’Avinguda de Madrid.

Del pis va quedar-ne afectada tota la part de la cuina pel fum, i els armaris, la campana i la vitroceràmica pel foc. Els ocupants del pis van haver de pernoctar a casa d’uns familiars, mentre els quatre intoxicats pel fum van ser donats d’alta.

El mateix dimarts 16 a la tarda, es va rebre una trucada d’un particular informant que hi havia una baralla entre varies persones a la Carretera de Colom. Immediatament es van comissionar les dotacions que van informar que es tractava d’una baralla entre dues persones.

Els agents van avisar l’ambulància ja que una de les parts sagnava pel nas. Quan va arribar l’ambulància es va traslladar al ferit a la Mútua de Terrassa. Una de les unitats va sol·licitar un patrulla per tal de traslladar als agressors a prefectura i un cop traslladats, els dos van ser imputats per una falta de lesions fins a tenir l’informe mèdic.

Switch to mobile version