Autor Sanitat
18 Setembre 2014 a 09:30

Ja són 23 casos de legionel•losi a Sabadell

S’han revisat 38 torres de refrigeració

Parc Taulí

Parc Taulí // Foto: Sergi Colomer

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha pogut delimitar la zona de Sabadell on suposadament s’hauria produït el brot de legionel·losi. Els resultats de la investigació epidemiològica i ambiental que s’ha dut a terme no es coneixeran fins d’aquí una setmana.

Fins el moment s’han revisat 21 instal·lacions de Sabadell que contenen 38 torres de refrigeració, unes estructures d’alt risc en aquest casos.

Als 22 casos existents s’hi ha sumat un de nou i no es descarta que durant els pròxims dies puguin augmentar. A banda de les tres persones donades d’alta, les altres 18 continuen ingressades al Parc Taulí, a l’Hospital General i a la Clínica del Vallès. Els afectats són de Sabadell, Barberà i Cerdanyola.

La majoria d’afectats són d’edat avançada, amb una mitjana d’edat de 76 anys. Els símptomes són febre alta i dificultat per respirar.

Switch to mobile version