Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Setembre 2014 a 08:00

La font de la Creu Gran

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Sergi Colomer

Una de les fonts singulars de Terrassa és la Creu Gran,  situada a la plaça de la Creu Gran. Al centre de la plaça, sobre la font, hi ha una creu d’estil gòtic tardà que presenta la forma d’una creu grega amb un nus a la part inferior. Va ser erigida en homenatge a Crist i sembla ser que assenyalava la divisió dels termes de Sant Pere i Terrassa.  L’original es conserva al Museu de Terrassa.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version