Autor Futbol sala
22 Setembre 2014 a 17:30

L’Atlètic Sant Joan derrota el Can Titó Vilanova (1-6)

Els de Les Fonts, segons

L'equip de l'Atlètic Sant Joan // Foto: Sergi Colomer

L’equip de l’Atlètic Sant Joan // Foto: Sergi Colomer

El Club Atlètic Sant Joan va estrenar la competició de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala amb una victòria davant del Can Titó Vilanova Camí, per 1 gol a 6.

Els de Les Fonts van avançar-se molt aviat en el marcador, mitjançant Ángel Alonso, en el minut 2. El mateix jugador va anotar el segon després de 2 minuts. Al cap de cinc minuts, Michael Rodenas va escurçar distàncies, i amb aquest marcador es va arribar al descans. L’Atlètic Sant Joan, però, no va perdonar en la segona part, i quan només havien passat dos minuts de la represa, Jordi Serra va marcar el tercer per al club de Les Fonts. En el 26, novament Jordi Serra va posar l’1-4.

En el 33, Edgar González marcava l’1-5 pel CA Sant Joan, i a un minut del final del partit, Jaime Gutiérrez establia l’1-6 definitiu. Amb aquesta victòria, l’equip de Les Fonts suma els primers tres punts i gràcies a l’avantatge de cinc gols se situa segon en la classificació, només superat per l’Estel Vallseca. La setmana que ve, el Sant Joan rep el Frederic Mistral, que va aconseguir una ajustada victòria davant del Mallorca CFS.

Switch to mobile version