Autor Esports
3 Setembre 2014 a 16:00

L’Illa Esportiva estrena temporada amb un munt d’activitats

Matrícula gratuïta durant tot el mes de setembre

L'Illa Esportiva // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellbisbal

L’Illa Esportiva // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellbisbal

L’Illa Esportiva de Castellbisbal oferirà, durant tot el mes de setembre, matrícula gratuïta per a totes aquelles persones que s’hi inscriguin.

El proper 15 d’aquest mes, l’Illa posarà en marxa la seva nova programació d’activitats aquàtiques i físiques del curs 2014-2015, entre les quals en destaquen els cursos de natació per a gent de totes les edats i tots els nivells, i sessions aquàtiques per a embarassades, aquafitness i classes de natació especial i terapèutica.

Pel què fa a les activitats físiques, hi haurà sessions d’aero-ball, condicionament físic, cardiobox, classes de pilates, de salut d’esquena i de ioga, entre d’altres; i també en destaquen sessions d’spining, que tenen una gran acollida entre els adults i que també s’oferiran en versió infantil, per a majors de 12 anys.

El termini d’inscripcions ja és obert, i s’ha de realitzar a la mateixa Illa Esportiva. Les activitats aquàtiques infantils s’obriran, per una banda, els cursets de natació per a nadons i fins als 9 anys el dia 9 de setembre, i per una altra, els cursets de natació per a nois i noies entre 6 i 14 anys, el dia 15.

La Regidoria d’Esports, encapçalada pel regidor Jaume Esquerda, torna a posar en marxa una campanya de matrícula gratuïta durant tot el mes de setembre, oferta que s’aplica a la Modalitat A, que inclou accés a totes les instal·lacions del complex esportiu – tant interiors com exteriors – i permet gaudir de millors preus (per regla general, un 50% de descompte) en les activitats esportives que s’organitzen a l’Illa Esportiva.

Per tal d’aprofitar aquesta iniciativa, els interessats es poden adreçar a les instal·lacions de l’Illa Esportiva.

Switch to mobile version