Autor Esports
4 Setembre 2014 a 13:30

Llorenç Álvarez, sisè en el Campionat d’Europa de patinatge artístic

El pròxim divendres clourà la seva participació

llorençàlvarez

Campionat d’Europa Júnior 2013 // Imatge del web del CN Terrassa

El passat dimarts dia 2, el patinador del CN Terrassa Llorenç Álvarez va aconseguir classificar-se en sisena posició al Campionat d’Europa Júnior en la modalitat de figures obligatòries. El campionat s’està disputant a Rocarasso (Itàlia).

Álvarez va sumar 117,2 punts en un recital en què va destacar per l’execució del paràgraf bracket. L’italià Marco Nassuato va guanyar la modalitat amb 154,3 punts per davant de l’alemany Philipp Maehner i de l’italià Gabriele Paroldo.

El patinador egarenc va començar a disputar ahir el programa curt del lliure i finalitzarà la seva participació el pròxim divendres 5 amb el programa llarg.

Switch to mobile version