Autor Hockey patins
30 Setembre 2014 a 14:00

L’Sferic d’hoquei patins empata a domicili amb el Cambrils CH (4-4)

El Cambrils iguala el marcador a falta d’un minut

Equips d'hoquei patins de l'Sferic Terrassa Hockey // Imatge cedida per l'Sferic Terrassa

Equips d’hoquei patins de l’Sferic Terrassa Hockey // Imatge cedida per l’Sferic Terrassa

Cambrils CH 4 – 4 Sferic Terrassa

Cambrils HC:  Marc Molla, Oriol Borras, Augusto Villamayor, Albert Casals, Victor Catalan, Josep Moragas, Ruben Garcia, Robert Mena.

Sferic Terrassa : Pau González, Joan Morral, Francesc Cortès, Henrique Rodrigues, Miquel Morral  (cinc inicial), Eduard Villalba, Cristian González.

Gols: Francesc Cortés (0-1), min. 2; Rubén Garcia (1-1), min. 9; Robert Mena (2-1), min. 19; Henrique Rodrigues (2-2), min. 23; Oriol Borràs (3-2), min. 25; Francesc Cortés (3-3), min. 33; Francesc Cortés (3-4), min. 38; Robert Mena (4-4), min. 49.

El passat cap de setmana, el sènior masculí de l’Sferic d’hoquei patins va disputar la segona jornada de la Primera Divisió Catalana, al Pavelló Municipal de Cambrils, en el què va ser el primer desplaçament de la temporada dels egarencs.

La primera part va ser molt igualada. L’Sferic es va avançar en el marcador, tot i que el Cambrils va sortir molt fort i va igualar el gol matiner de Francesc Cortés. Després es va col·locar per davant, però els egarencs, mitjançant Henrique Rodrigues, van tornar a empatar al cap de pocs minuts del gol local. Al descans, malgrat el millor joc i la intensitat de l’Sferic, es va arribar amb un marcador favorable als de Cambrils de 3 gols a 2.

En la segona part, un gran treball defensiu dels terrassencs, així com l’aprofitament de dos llançaments de falta directa executats per Francesc Cortés, van permetre a l’Sferic tornar-se a col·locar per davant en el marcador (3-4). A falta d’un minut per al xiulet final, però, el Cambrils CH va resoldre una falta directa i va col·locar el definitiu 4-4.

En la següent jornada, els terrassencs reben el Riudebilles, en un horari encara per confirmar.

Switch to mobile version