Autor Societat
1 Setembre 2014 a 09:30

L’últim assaig de la V terrassenca

Serà el 6 de setembre a les 17.14 hores

Cartell V terrassenca, L'últim assaig

Cartell V terrassenca, L’últim assaig

Falta ja menys d’un mes pel dia 11 de setembre, i des de l’Assemblea Nacional Catalana de Terrassa s’està organitzant un acte per fer l’últim assaig de la V abans de realitzar-lo a Barcelona amb tots els catalans i catalanes que es vulguin sumar a la festa de la independència.L’assaig se celebrarà el dissabte 6 de setembre al passeig del Comte d’Ègara. Serà una prova prèvia a la V que es formarà a Barcelona des de l’Avinguda Diagonal i la Gran Via, fent una senyera al llarg de tot el recorregut.

Els actes començaran a les 10 del matí i clouran al voltant de les 8 del vespre. Primerament, hi haurà la campanya Signa un vot per la independència i una fira d’entitats sobiranistes. Ja a la tarda, a les 16.00 hores hi haurà una concentració i l’actuació de grups de cultura popular per tal d’animar a la gent just abans de l’assaig que es realitzarà,, com ja és habitual en aquests esdeveniments, a les 17.14 hores. Aquest acte serà el principal i formarà, mitjançant samarretes grogues o bé  vermelles que duran els terrassencs, una V amb els colors de la senyera. Un cop feta la V es cantarà l’himne dels Segadors i finalment, al voltant de les 18.00 hores es faran els parlaments i actuacions musicals que complementaran el final de la festa.

Cal recordar que l’Assemblea Nacional ha distribuït les comarques per trams per tal d’afavorir l’organització dels participants. Al Vallès Occidental li corresponen els trams del 21 al 25, que estaran situats a la Diagonal, entre Pau Claris i el passeig de Sant Joan.

Les inscripcions, com podem recordar, es faran mitjançant Internet, tot i que en els últims dies els internautes s’han queixat de que no podien accedir amb facilitat al portal, i és que l’ANC ha reconegut problemes al web d’inscripcions que estan a punt de ser resolts.

A més de les inscripcions, també estarà disponible entre altres coses, la captació de voluntaris i de donatius. Per saber-ne més podeu visitar l’enllaç següent: www.araeslhora.cat

Switch to mobile version