Autor Política
23 Setembre 2014 a 17:00

Matadepera aprova una moció de suport a la consulta

300 ajuntaments catalans han aprovat mocions de suport al 9N

Moment del Ple d'ahir // Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Moment del Ple d’ahir // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

L’Ajuntament de Matadepera ha decidit donar suport formal a la consulta sobre el futur polític de Catalunya que s’ha de celebrar el pròxim 9 de novembre.

El Ple de l’Ajuntament, reunit en sessió extraordinària, va aprovar ahir al vespre una moció per donar suport a la Llei de Consultes aprovada divendres passat al Parlament de Catalunya i també al decret de convocatòria de la consulta, que encara ha de signar el president Artur Mas. L’acte va ser multitudinari, amb un Saló de Plens tant atapeït que, fins i tot, la gent ocupava la part exterior de la sala i de l’escala d’accés.

En la sessió, els partits de CiU, ERC i SI van votar-hi a favor, mentre que el PP hi va votar en contra. D’aquesta manera la moció es va aprovar per onze vots a favor i dos en contra

Amb aquest suport, l’Ajuntament de Matadepera s’afegeix als 300 ajuntaments catalans que han celebrat un Ple extraordinari per aprovar mocions de suport al 9-N. Es preveu que al llarg d’aquesta setmana arribin a 600 els consistoris que se sumaran a aquesta reivindicació.

Switch to mobile version