Autor Cultura
19 Setembre 2014 a 12:30

Mirades TNT a Terrassa i Barcelona

Una activitat per als espectadors

"Mirades TNT" // Imatge del web del Festival Terrassa Noves Tendències

“Mirades TNT” // Imatge del web del Festival Terrassa Noves Tendències

Del proper dijous 25 al diumenge 28 de setembre la ciutat acull un any més el Festival Terrassa Noves Tendències.

Dins del marc del festival, el dilluns 22 a les 20.00h a l’Antic Teatre de Barcelona, i el dimecres 24 a les 20.00h al Teatre Alegria de Terrassa, en Pep Pla director artístic TNT, Jordi Bordes (recomana.cat), i David Espinosa (davidespinosa.org), presentaran l’activitat “Mirades TNT”.

Aquesta es tracta d’un espai dedicat als espectadors on es donaran les claus de la nova edició del Festival TNT. Durant aquesta xerrada es pretén fer-lo entendre, aprofundir-hi, conèixer més a fons els espectacles, els creadors, els nous llenguatges o per fer-hi una primera aproximació en cas de no conèixer-lo.

“Mirades TNT” és un espai obert, gratuït i participatiu que enguany es presenta des del punt de vista de la crítica teatral de la mà de Jordi Bordes, periodista cultural d’El Punt Avui i membre de la plataforma recomana.cat, acompanyat del director del Festival, Pep Pla, així com d’un dels creadors principals del festival, David Espinosa.

Switch to mobile version