Autor Societat
2 Setembre 2014 a 17:00

Motorista ferida al carrer de Margarida Xirgu

Acta per tinença i consum de haixix

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al migdia el 112 va informar d’una caiguda de motocicleta al Carrer de Margarida Xirgu amb dos ferits. Automàticament es va comissionar una unitat que va informar que la motocicleta havia caigut a causa d’una taca de gasoil que hi havia a la calçada. Es va procedir a assegurar la zona col·locant sepiolita a la taca, mentre la motorista era atesa a l’ambulància i posteriorment traslladada a la Mútua de Terrassa.

Poc després, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular que havia patit una col·lisió al Carrer de Sant Damià amb passatge de prudència, i que el vehicle contrari havia fugit del lloc. La unitat comissionada informa que es realitza l’informe tècnic de l’accident amb la matricula facilitada pel requirient.

A la tarda del mateix dilluns una unitat d’agents que es trobaven al Carrer de Sant Tomàs, van observar com un individu que constava com a denunciat, amagava una cigarreta tipus porro en veure la dotació policial. Els agents van identificar i escorcollar la persona a qui li van trobar una porció de haixix, i van confeccionar una acta.

A la mateixa tarda, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular informant que s’havia desprès una part de la cornisa d’un edifici del Carrer de Pamplona. Automàticament es va comissionar una dotació que va verificar els fets i va procedir a avisar als bombers. La dotació de bombers es va presentar al lloc i va accedir a l’habitatge a través del pis de la requirent i va sanejar la façana.

Switch to mobile version