Autor Cultura
7 Setembre 2014 a 13:00

Properes activitats a l’Ateneu Terrassenc

Participarà dels actes de la Diada

Imatge del web amicsvaporgran.wordpress.com

Imatge del web amicsvaporgran.wordpress.com

L’Ateneu Terrassenc ofereix activitats durant els primers dies de setembre. El divendres es va projectar un reportatge sobre la construcció de l’orgue la Sagrada Família de Terrassa, de 30 minuts de durada. Aquest orgue va ser una donació de Josep Freixas i Vivó, i el reportatge és a càrrec de Fèlix Torres.

El proper dimarts, dia 9 de setembre, a les 19.30h, es presentarà el nou disc amb composicions de Josep Freixas per cant coral. En aquest hi participa la Coral Nova Ègara, dirigida per Raimon Romaní.

Per al dijous 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, l’Ateneu Terrassenc participarà en l’ofrena floral que les institucions i entitats faran a la plaça de l’Onze de setembre. Per abans, a les 11.30h, hi haurà un concert a càrrec de la Banda de Música de Terrassa a l’amfiteatre de la plaça de Catalunya, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, i una cercavila que vindrà des de la plaça Catalunya i que precedirà l’ofrena institucional.

Switch to mobile version