Autor Economia
24 Setembre 2014 a 15:30

Sabadell, Terrassa i Rubí a l’estudi “Perfil de la Ciutat”

El Vapor Llonch acull demà la presentació

Imatge del web de Perfil de la Ciutat

Imatge del web de Perfil de la Ciutat

Demà dijous 25 de setembre es presentaran els principals resultats del nou informe Perfil de la Ciutat. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Vapor Llonch de Sabadell, realitzarà un estudi compartiu de l’evolució de les principals dades socioeconòmiques de diferents ciutats catalanes, entre els quals hi ha el de Sabadell, el de Terrassa i el de Rubí.

L’acte, que serà gratuït, s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí amb la presentació institucional que duran a terme el tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, i del regidor de Promoció Econòmica del municipi, Lluís Monge. Tot seguit, es portarà a terme l’exposició de l’edició d’enguany, a càrrec del cap de l’Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Xavier Muñoz, com a representant del grup.

L’informe Perfil de la Ciutat arriba aquest any a la seva cinquena edició. Aquest estudi és fruit del treball de la xarxa que també té per nom Perfil de la Ciutat, integrada per tretze observatoris d’economia local (Sabadell, Barberà del Vallès, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Mollet, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès).

Aprofitant l’acte de demà, s’ha previst també la conferència Les oportunitats del Big Data per a les empreses i les administracions públiques, en el qual Victor Oliver, soci director de RocaSalvatella, intervindrà per tal d’explicar les oportunitats que ofereixen les grans fonts de dades a l’abast de la gent per tenir informació útil alhora de plantejar o redefinir un negoci.

Switch to mobile version