Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Setembre 2014 a 08:00

Sant Pere de Terrassa

Església de Sant Pere de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Església de Sant Pere de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

A la fotografia, l’església de Sant Pere, d’estil romànic (segle XII). Dóna nom al conjunt de les esglésies de Sant Pere de Terrassa, format per les esglésies de Sant PereSant Miquel i Santa Maria. Estan situades a la confluència dels torrents de Vallparadís i Montner, a l’antic nucli visigòtic d’Ègara, que és lorigen del poble de Sant Pere.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version