Autor Triatló - Duatló
23 Setembre 2014 a 12:30

Se celebra el VIII Aquatló Infantil organitzat pel CN Terrassa

Les inscripcions van superar el centenar

El VIII Aquatló del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El VIII Aquatló del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa va organitzar el diumenge, 21 de setembre, el VIII Aquatló Infantil, una prova adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys, una prova de promoció i de caràcter participatiu que va tenir un gran èxit, ja que es van superar els cent inscrits. L’Aquatló va constar de dos trams de cursa a peu i un tram de natació. La meta i els boxes – els espais on els atletes es canvien d’indumentària per cada modalitat – es trobaven ubicades a la Plaça Daura del club, i la piscina de 50 metres va acollir els trams de natació.

La primera sortida, la de la categoria prebenjamí femenina, va tenir lloc a les 10 del matí, i va recórrer els 200 metres a peu, 50 de natació i 200 metres més a peu. La guanyadora de la cursa va ser Irene Suñé, per davant de Lucía Andrés i Helena Pérez. Quinze minuts més tard va començar la prova masculina, amb el mateix recorregut, i el vencedor va ser Eric Claramunt, el segon classificat va ser Oriol Alonsi i el tercer, Àlex Pintado.

La següent categoria va ser la dels benjamins (400 metres de cursa a peu, 100 de natació i 400 més a peu). El triomf va ser per a Conrad Conesa, la segona posició per a Xavier Álvarez, i la tercera, per a Jan Ballara. Pel què fa a l’apartat femení, la victòria se la va endur Marina Cros, i la segona i tercera classificades van ser Jana del Río i Lucía Martínez, respectivament.

En la categoria aleví, que es desenvolupava sobre la mateixa distància que els benjamins, el guanyador va ser Dídac Vera, seguit de Quim Gonzalo i Oriol Alarcón. En la categoria aleví femenina, la victòria se la va endur Júlia Pérez, per davant d’Alba Ballara i Ariadna González.

Per últim, la categoria infantil constava d’un recorregut de 600 metres de cursa a peu, 150 metres de natació i uns altres 600 de cursa. Pels nois, el vencedor va ser Ernest Cotonat, el segon classificat va ser Jaume Wäger i, el tercer, Arnau Beltra. La cursa femenina la va guanyar Maria Maiqués, per davant de Carlota Turmo.

L’aquatló va comptar amb la col·laboració del patrocinador de la secció, Cicles Morenito; i també d’Esports Kañera, Danone, Daunis i BBVA.

Switch to mobile version