Autor Futbol sala
30 Setembre 2014 a 15:30

Segona victòria de l’Atlètic Sant Joan a Divisió d’Honor Catalana (5-1)

El Sant Joan, líder provisional

Atlètic Sant Joan 5 - 1 FS Frederic Mistral // Imatge cedida pel CA Sant Joan

Atlètic Sant Joan 5 – 1 FS Frederic Mistral // Imatge cedida pel CA Sant Joan

L’Atlètic Sant Joan va disputar aquest diumenge el partit corresponent a la segona jornada del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, que els enfrontava, com a locals, al FS Frederic Mistral. El partit va ser molt disputat, davant d’un rival molt corretjós.

En els primers minuts, ambdós equips van gaudir d’ocasions, però va ser Jordi Serra qui va encetar el marcador a favor dels de Les Fonts, al minut 4. Poc després, Isma ampliava distàncies amb el segon gol, mentre el partit seguia en la mateixa tònica, amb força equilibri. Amb el marcador 2 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, el Sant Joan sortia amb la idea de conservar l’avantatge, endarrerint les línies, cosa que van aprofitar els barcelonins per escurçar distàncies, a través d’un gol de Kilian al minut 30. Però els locals van reaccionar i a partir d’aquí van oferir els seus millors minuts, i només un minut després del gol del FS Frederic MistralÁngel tornava a posar l’avantatge de dos gols per als de Les Fonts. El mateix jugador, en poc més de cinc minuts, va sentenciar el partit col·locant el 5-1 definitiu.

L’Atlètic Sant Joan, amb la segona victòria, se situa com a líder provisional del seu grup. Diumenge que ve, els de Les Fonts es desplaçaran a Puigcerdà, on disputaran el partit de la jornada 3 el diumenge, a les 17.00h.

Switch to mobile version