Autor Societat
5 Setembre 2014 a 17:30

Un detingut per una baralla intenta agredir un agent

S’havia barallat amb una dona

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Entre el dia d’ahir i la matinada d’avui, la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida en dues ocasions per incidents en establiments de la ciutat.

En el primer cas, un particular va avisar la Policia que hi havia un home, en estat d’embriaguesa, deambulant pel carrer, i podria ser que tingués la mà tacada de sang. Es va comissiona una unitat que, un cop al lloc, va informar que ja hi havia una unitat dels Mossos d’Esquadra encarregant-se del servei, i una ambulància.

El jove no va voler cooperar amb els agents, que en observar-li raspades a les cames i a la cara, van preguntar-li què li havia passat, i ell va respondre que havia caigut per les escales. Sospitant que es tractés d’una agressió, els agents van intentar parlar amb l’amo del bar, amb el qual l’home ferit té relació, i aquest no els volia deixar entrar. Per tractar-se d’un atemptat a l’autoritat, els Mossos d’Esquadra van detenir el jove, i també una dona que es trobava dins del local, i que semblava ser la seva parella. En aquests moments, l’home va intentar agredir un agent.

Tot feia indicar, doncs, que l’home es va fer les ferides quan es va barallar amb la dona. Ell va ser traslladat a la Mútua, i ella, a l’Hospital. Els fets van passar entre les nou i vint  i les deu menys vint del matí.

A un quart de tres de la matinada, la Policia Municipal rep una trucada dels Mossos d’Esquadra comunicant que, davant d’un establiment, hi ha hagut algun incident amb els clients, que estaven trencant ampolles al carrer, deixant-lo tot ple de vidres. Un particular, més tard, va trucar per dir que havien llençat un vidre sobre el seu cotxe, però quan la policia es va personar al lloc, tot i que sí que hi havia vidres pel carrer, no va trobar cap vehicle danyat. Des de la central es va activar l’Eco-Equip per tal que procedís a la neteja de la zona.

Switch to mobile version