Autor Política
25 Setembre 2014 a 13:30

Viladecavalls busca una solució a les obres del Quart Cinturó

L’alcaldessa s’ha trobat amb el Secretari General d’Infraestructures

Quart Cinturó // Imatge del web de l'Ajuntament de Viladecavalls

Quart Cinturó // Imatge del web de l’Ajuntament de Viladecavalls

La reunió entorn a les obres del Quart Cinturó, celebrada el passat 18 de setembre, va abordar les reclamacions que afecten a la ciutat de Viladecavalls. Cesca Berenguer, juntament amb els diputats del Congrés, en Pere Macias, la Dolors Montserrat i el Secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, en Ricard Font, van assegurar la necessitat de continuar amb les obres fins a la seva finalització.

Cesca Berenguer va fer un recordatori al Secretari General d’Infraestructures, en Manuel Niño, amb els següents apartats: construir dues rotondes a la carretera C- 58 per millorar la maniobra dels vehicles del barri de Can Trias, el polígon del mateix barri, Can Mir i al barri de Sant Miquel de Guanteres, adequar, per part del Ministeri de Foment, l’autovia B-40 a l’alçada de Can Trias, en la qual el Ministeri hauria d’assumir la major part dels costos d’urbanització i manteniment, i finalitzar les obres del Quart Cinturó a l’autovia B-40, al tram Abrera-Sant Celoni, en favor a la defensa i protecció del patrimoni, inversions públiques i reactivació econòmica.

El final de la reunió va ser satisfactori per ambdues parts. El Ministeri de Foment ha afirmat que el recurs econòmic demanat apareixerà a la Llei General de Pressupostos de l’Estat 2015. Així es podrà fer front a les necessitats urbanístiques, començant per la rotonda de la C-58, davant de Sant Miguel de Guanteres i la B-120.

En adició, es va redactar un pla tècnic per a un projecte entre el Ministeri i l’Ajuntament de Viladecavalls, el qual pugui determinar les intervencions urbanes per millorar les zones en qüestió. L’alcaldessa ha declarat que: “Estarem molt atents de l’aprovació del projecte de la Llei General de Pressupostos Generals de l’estat 2015 per verificar la inclusió de la partida i la dotació pressupostària per fer front a les obres de la B-40 ja que la finalització d’aquestes obres és vital per Viladecavalls.  Continuarem lluitant i insistint. Tornaré a Madrid tantes vegades sigui necessari per reclamar una solució”.

Switch to mobile version