Autor Entitats
4 Octubre 2014 a 15:00

3r Smart Train Day al saló BcnRail 2015

La jornada, de la mà de FGC, se celebrarà del 10 al 12 de novembre de 2015

Smart Train Day 2013

Smart Train Day 2013 // Imatge del web www.idp.es

Del pròxim 10 al 12 de novembre de l’any que ve tindrà lloc el BcnRail, el Saló Internacional de la Indústria Ferroviària organitzat per la Fira de Barcelona junt amb el Clúster Railgrup. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la fira, integrarà la III jornada de l’Smart Train.

Aquesta jornada, creada el 2013 per FGC, aprofundirà en el concepte Smart Train, debatent sobre aspectes relacionats amb la gestió ferroviària intel·ligent aplicant la tecnologia i la innovació per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del territori. Girarà al voltant, també, del  Smart Mobiliti, concepte aplicat a l’entorn ferroviari, i incidirà a aspectes claus com l’eficiència i la qualitat del servei en el transport tot aplicant els últims avenços tecnològics.

En aquesta nova edició, els assistents podran conèixer les últimes novetats i experiències de l’àmbit ferroviari, gràcies a la participació de reconeguts experts estatals i internacionals de diferents empreses i institucions del sector.

La celebració de l’Smart Train Day d’FGC dins del BcnRail coincidirà, d’altra banda, amb la cinquena edició de l’Smart City Expo World Congress. Aquest fet convertirà la cita en una data clau en l’àmbit de la mobilitat sostenible, així com de la indústria ferroviària.

Switch to mobile version