Autor Cinema, teatre i televisió
15 Octubre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 d’octubre

Julie and Julia

Julie and Julia

Dimecres

Antena 3

A les 21:45h Los Morancos visitaran El Hormiguero

Els germans amb més gràcia de la tele aniran al plató de Pablo Motos per presentar el seu nou show de teatre

La 2

A les 22:00h cine amb La Llave de Sarah

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Gilles Paquet-Brenner i amb la interpretació de Kristin Scott Thomas, Fréderic Pierrot, Michel Duchaussoy i Dominique Frot.

París, juliol de 1942: una nena de 10 anys, Sarah, i tota la seva família són arrestades per la policia en una gran batuda al costat de multitud de famílies jueves en plena nit. Per protegir al seu germà petit, Sarah ho tanca en un armari del dormitori, el seu petit amagatall secret, i li promet tornar quan els alliberin.

Cuatro

A les 22:30h cine amb El miro de Bourne

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Paul Greengrass i amb la interpretació de Matt Damon, Franka Potente i Brian Cox.

Fa dos anys Jason Bourne pensava haver deixat enrere el seu passat. Però ara aquest passat torna a per ell. Bourne i Marie han mantingut una existència anònima i clandestina, a costa de no passar massa temps en el mateix lloc. Impulsat per terribles records fragmentats d’un passat que no aconsegueix recordar, Bourne trasllada a Marie d’una ciutat a una altra, intentant anar un pas per davant d’una amenaça implícita en cada mirada d’una persona estranya, en cada trucada telefònica “equivocada”… tement a cada segon que, sense previ avís, torni a veure’s immers en aquest món que espera haver deixat enrere. Quan un agent apareix en la seva vida, Bourne es veu obligat a tornar a l’acció com el Jason Bourne creat per un operatiu secret anomenat Treadstone, ara desmantellat, que ha produït un grup d’implacables assassins professionals.

————————————————

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Watchmen

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Zack Snyder i amb la interpretació de Billy Crudup, Jackie Earle Haley i Malin Akerman

Adaptació del còmic d’Alan Moore i Dave Gibbons. L’acció es situa a l’hipotètic Estats Units de 1985, amb la Guerra Freda i els superherois perseguits per la llei. La mort d’un d’ells inicia una investigació darrera la qual s’amaguen secrets.

Antena 3

A les 21:45h Jordi Évole visitarà El Hormiguero

L’antigament anomenat Follonero anirà al plató de Pablo Motos per presentar la seva nova temporada de “Salvados” que en breus estrena nova temporada.

————————————————

Divendres

TV3

A les 22:35h la gran pel·lícula és Julie i Julia

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Nora Ephron i amb la interpretació de Amy Adams, Meryl Streep, Stanley Tucci i Chris Messina

Basada en fets reals. Julie Powell, una jove convençuda que està malgastant la seva vida, decideix dedicar un any a aplicar totes les receptes de “Dominant l’Art de la Cuina Francesa”, famós llibre de la cèlebre cuinera Julia Child. Durant aquest any, com a alumna de Child, escriu cada dia les seves experiències en un blog que tindrà múltiples seguidors

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version