Autor Cultura
4 Octubre 2014 a 11:30

Associats de l’AADPC a la 6a Fira de Teatre de Lledoners

8 obres fins al 19 d’octubre

El clown Laudelí Arnau amb el seu espectacle “Ànima” // Imatge del web de l’AADPC

El clown Laudelí Arnau amb el seu espectacle “Ànima” // Imatge del web de l’AADPC

Ahir es va inaugurar la 6ª Fira de Teatre al Centre Penitenciari de Lledoners, al municipi de Sant Joan de Vilatorta. Aquesta sisena edició de la fira, acostarà als interns, fins al 19 d’octubre, espectacles dels associats de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

Dins el marc de les accions socials que l’AADPC duu a terme des de la Secretaria de Cultura, col·labora amb la fira teatral organitzada per aquest centre penitenciari per tal d’apropar les arts escèniques a un col·lectiu amb dificultat d’accés a la cultura, i alhora, fer visible la seva situació a la resta de la societat.

El problema principal dels reclusos una vegada surten en llibertat és la gestió del temps d’oci de manera sana i legal. Per aquest motiu, des del centre, i amb la col·laboració de l’organització sindical AADPC, s’intenta que coneguin altres maneres d’ocupar el temps lliure i al mateix temps, que a través del teatre, reflexionin sobre els personatges i la ficció.

Enguany es presenten 8 propostes d’associats que col·laboren de manera desinteressada, que es representaran els tres primers caps de setmana d’octubre, els divendres, dissabtes i diumenges. Ahir al matí, la fira va engegar amb l’espectacle “El cargol de Guy Foissy!” de la Companyia Jules & Jim.

Demà diumenge 5 d’octubre al matí, la companyia Atresbandes, presentarà el seu nou espectacle estrenat recentment al Festival Terrassa Noves Tendències, titulat “Locus amoenus”. El mateix diumenge a les 17.00h, la Companyia Obskené interpretaran “Fuenteovejuna”.

El divendres de la setmana que ve, 10 d’octubre, al matí, l’espectacle “Ànima” de Laudelí Arnau arribarà a Lledoners. El dissabte 11 d’octubre la Companyia Teatre de Mercat representarà “La revolución de los buenos”; i el diumenge 12 d’octubre la Companyia La Còsmica interpretarà “Cendres”.

Finalment, el diumenge 19 d’octubre al matí, la Companyia Blanc i Negre interpretarà l’espectacle “Fam de Llibertat”, representació que coincidirà amb la cloenda de la fira.

Switch to mobile version