Autor Societat
15 Octubre 2014 a 15:30

Barris en marxa inicia les obres dels passos elevats i les voreres

La construcció va començar aquest dillunsTerrassa Barris en Marxa

El programa Terrassa Barris en Marxa ja ha començat les obres de la via pública per tal de millorar l’accessibilitat i l’optimització de l’espai. Està previst que, en dos mesos, es construeixin cinc passos elevats i es millori la condició d’un sisè per regular la velocitat i garantir la seguretat vial. A més, també es recobraran les vint places que el canvi de contenidors han deixat degut al recanvi per d’altres més moderns.

Les millores de la via pública

L’empresa Consca Egara, SL, per un import de 47.781, 42€, serà l’encarregada d’edificar els nous passos a nivell. Tindran una longitud de cinc a set metres en funció del tipus de vehicle, i aniran senyalitzats corresponentment tan vertical com horitzontalment, per tal d’assegurar la viabilitat dels passos. Les plataformes estaran localitzades als carrers Cervantes, Colom, Mont Perdut, Icària i Ramón i Cajal, on és possible que, en poca mesura, el trànsit es trobi afectat.

A més d’aquesta la construcció, es repararà el carrer de Clara Campoamor, que es troba en un estat malmès degut al pas d’autobusos.

Pel que fa a la recuperació dels espais degut al nou sistema de recollida de residus, l’empresa Riger Over, SL tractarà d’omplir l’espai buit on abans hi havia els contenidors i anivellar la vorera. També tenen previst convertir els buits en places d’estacionament en les zones on els contenidors ocupaven la calçada. Aquestes obres es centraran en les avingudes Abat Marcet, Josep Tarradellas, Barcelona, Jaume I, el passeig del 22 de Juliol, la Rambla de Francesc Macià i les carreteres de Castellar i Matadepera, a més d’altres espais del districte. Aquests treballs costaran un total de 44.203,38€.

Switch to mobile version