Autor Waterpolo
15 Octubre 2014 a 11:30

Complicat debut a domicili per al CN Terrassa de waterpolo masculí

El Mediterrani, rival directe dels egarencs

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

Aquesta tarda, el sènior masculí del CN Terrassa debuta com a visitant, a una piscina complicada, la Josep Vallès, per tal d’enfrontar-se al CE Mediterrani, a les 20.45h, en el partit ajornat corresponent a la segona jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. Els de Dani Nart miraran de consolidar la gran arrencada a la competició, en què van guanyar el Barceloneta (veure notícia), en un dels escenaris més complicats i davant d’un rival que va començar amb una victòria a domicili davant del CN Sabadell, cosa que sembla indicar que la seva condició d’equip revelació de la temporada passada – van quedar quarts, arribant a disputar el play-off per al títol – no va ser un miratge.

El tècnic subratlla la dificultat del matx: “El triomf contra el Barceloneta ens ha donat confiança i ens mostra que estem treballant bé. Ara, però, és moment de tocar de peus a terra, atès que el Mediterrani és un rival directe. Els resultats de la temporada passada no són un fet puntual. Arriben a la zona alta de la classificació per quedar-s’hi”, i per això, Nart considera que els punts en joc demà “valen el doble”.

L’entrenador del Natació recorda les característiques especials del partit: “Jugarem en piscina exterior, de nit, amb llum artificial. No són les condicions habituals en què competim, de manera que caldrà que ens aclimatem com abans millor”. També va remarcar que l’estil de joc dels barcelonins és molt incòmode, atès que “sempre ens compliquen les coses. Surten al contracop, compten amb una línia de dos metres potent i amb un joc exterior destacable”. A més, Nart afegeix que els de Sants tenen “profunditat de banqueta, cosa que els permet mantenir la intensitat fins al final”.

El Mediterrani presenta enguany la novetat de Marc Larumbe, “un bon llançador” procedent del CN Catalunya, segons va destacar Nart, que també va fer referència a Germán Yáñez, Pol Hodaly i el defensor de boia Roc Ferrer, mentre que, per dins, subratlla la tasca de Ricard Aguiran.

Switch to mobile version