Autor Societat
14 Octubre 2014 a 17:30

Detingut un home per conducció temerària

Triplicava la taxa d’alcoholèmia

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Ahir al vespre, pels volts de les 20h, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada del 112, alertant que hi havia un conductor conduint de manera temerària, per la zona del barri del Roc Blanc, i una segona trucada, informant sobre el mateix vehicle, i també del 112, informava que el conductor es trobava sota els efectes de l’alcohol.

Al lloc – en el carrer Carrasco i Formiguera amb el carrer Palet i Barba – s’hi van comissionar dues dotacions per efectuar la prova d’alcoholèmia, i un agent, en veure que els símptomes eren molt evidents, va traslladar el conductor directament a dependències policials per tal de fer-li la prova d’alcoholèmia de precisió.

En aquestes proves, el conductor va donar un resultat de 0,86 mg/l en la primera, més del triple del permès, i 0,79mg/l en la segona. A més a més, al conductor se li van trobar 6,1 grams de marihuana.

Així doncs, el vehicle va ser immobilitzat, i el conductor detingut, atès que diversos vianants, testimonis de la conducció temerària, van manifestar que havien estat a punt de ser atropellats. Egarvia va traslladar el vehicle a la seva base.

Dues dones intenten robar en una botiga

També ahir, a les 18h i 20 de la tarda, la Policia va atendre un avís de la propietària d’una botiga, que estava retenint una persona per un furt, i els agents, en arribar, van sol·licitar una agent femenina per tal que realitzés l’escorcoll.

Es tractava de dues persones que havien tallat l’alarma d’una peça de roba, i estaven intentant tallar-ne una altra quan van ser descobertes. L’agent les va traslladar a comissaria, on se’ls va imputar un delicte de furt – de 3 peces de roba valorades en 63,97€ – i resten a l’espera del judici.

Switch to mobile version