Autor Natació
15 Octubre 2014 a 14:00

Doble triomf del CN Terrassa en aigües obertes

Or femení en la travessia Calella-Llafranc i al relleu 4×800

Nedadors CN Terrassa

Els guanyadors del relleu 4×800 m // Foto: CN Terrassa

Productiu cap de setmana de natació en aigües obertes pel CN Terrassa a la Costa Brava. El club egarenc va tornar de la Radikal Marbrava 2014 amb dos ors i una plata penjats del coll. Els triomfs es van donar en dues proves tant exigents com el relleu mixte de 4×800 metres i la travessia d’1,5 quilòmetres.

L’equip format per Adrià Muñoz, Albert Puig, Carla Campo i Paula López van pujar al graó més alt del podi a la prova de relleus. El quartet va fer un temps de 26 minuts i 58 segons, dos minuts menys que els segons classificats. Les coses van anar rodades des del primer 200 gràcies a un espectacular temps de 6 minuts i 11 segons que va aconseguir el primer nedador, Adrià Puig.

D’altra banda, a la travessia de quilòmetre i mig, que discorria entre les poblacions de Calella i Llafranc, Carla Campo va ser campiona femenina (quarta a la general) i la seva companya Paula López va ser segona (sisena a la general). Campo va fer un temps per sota dels 20 minuts, en concret 19’57”. Cal destacar que en aquesta prova la nedadora del club Aina Vert va rebre el premi a la competidora més jove. La menuda de només nou anys és jugadora del benjamí femení de waterpolo i va classificar en el lloc 165 de la categoría femenina, el 405 a la general.

Switch to mobile version