Autor Cultura
23 Octubre 2014 a 09:30

El CAET programa “Equilibristes” dels Farrés Brothers

Un espectacle sobre la fragilitat humana

"Equilibristes" un espectacle dels Farrés Brothers // Imatge cedida pel CAET

“Equilibristes” un espectacle dels Farrés Brothers // Imatge cedida pel CAET

El proper diumenge 26 d’octubre a les 18.00h, el Teatre Alegria acollirà la companyia de teatre familiar Farrés Brothers, que presentarà per primera vegada, un espectacle dirigit al públic adult, “Equilibristes”.

En aquest muntatge s’explica la història d’un home gris que un dia rellisca en un pas de vianants mullat de pluja. El protagonista, que ho explicarà amb la seva pròpia veu, i compartirà amb els espectadors el petit món que s’ha creat per tal de no caure altre cop fins el pou on va viure tant de temps, i de mica en mica, anirà descobrint el seu passat i com pensa encarar el futur. L’espectador serà testimoni de com tot el que ens envolta penja d’un fil que ens separa del món i alhora en hi uneix, i en converteix en equilibristes.

Així doncs, el primer espectacle per a adults de Farrés Brothers és una història sobre la fragilitat humana i els equilibris que fem per sortir-nos-en. Malgrat canvia el públic, els elements a escena es segueixen utilitzant tota mena disciplines, com ara titelles, teatre, circ i música. En aquest cas cal comentar també, l’acompanyament de la música dels Amants de Lulú, amb el contrabaix Pep Coca, el violí Pep Massana, i el guitarra Adrià Bojoch.

Switch to mobile version