Autor Natació
23 Octubre 2014 a 10:30

El Club Natació Terrassa s’emporta tres premis a la gala de la FCP

Els premiats són Montse Gay, José Félix Gómez i Xavi Dalmases

Premis CNT

Fotografia d’alguns dels premiats de la gala.// Imatge cedida pel Club Natació Terrassa.

El Club Natació Terrassa va rebre tres premis a la gala d’aniversari dels 90 anys de la Federació Catalana de Pilota, en un acte celebrat el passat 17 d’octubre a l’Ajuntament de Barcelona. En total es van donar 90 premis a esportistes, jutges i personalitats relacionades amb les diferents modalitats que integren la federació.

Els tres membres del CNT que van ser premiats són Montse Gay, premiada per la col·laboració feta amb la Federació desde la seva feina al club, José Félix Gómez “Ávila”, jugador i delegat de la secció de pilota a mà, i Xavi Dalmases, jugador i delegat de la secció de frontennis.

Switch to mobile version