Autor Waterpolo
19 Octubre 2014 a 11:30

El CN Terrassa perd el derbi en una mala última part

Derrota per 9-5 de les noies de Xavi Pérez

CN Rubi-CN Terrassa

Un atac del CN Rubí durant el partit // Foto: Jaime Blanco

CN Rubí 9-5 CN Terrassa

CN Rubí: Vila, Dana Gerchovsky (-), Irene González (4), Ortiz (2), Escoda (2), Sampons (-), Triviño (1) -set inicial- Flores (-), Giulia (-), Gina Gerchovsky (-) i Estalella (-)

CN Terrassa: Almirall, Alba Sánchez (-), Cuesta (2), Cifuentes (2), Pirat (-), Gutés (1), Raquel Roldán (-) -set inicial- Descalzi (-), Anna Roldán (-), Leitón (-) i Cantero (-).

Àrbitres: Manuel Massegú i Álex Márquez. Exclusions per Dana Gerchovsky (3), Gina Gerchovsky, Irene González i Lidia Escoda (Rubí) i Alba Sánchez, Cuesta (2), Letión (2), Pané (2) i Raquel Roldán (Terrassa).

Marcador per parts: 0-2, 4-3 (descans), 6-4 i 9-5 (final).

D’una banda l’alegria, la disbauxa i el somriure d’orella a orella per aconseguir la primera victòria de la temporada. De l’altra, la decepció, la ràbia i el dolor per la derrota contra les veïnes. Prèviament, molta lluita, coratge i adrenalina a l’aigua de la piscina de Can Rosés. Així va ser el derbi vallesà de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Un derbi que es va endur el CN Rubí per quatre gols de diferència gràcies a una gran tasca a l’últim periode de partit, que és quan realment es va decidir.

I el cert és que va començar dominant el Terrassa. Les egarenques van marxar guanyant 0-2 al primer temps amb dues dianes de vaselina de Maribel Cuesta i María Cifuentes. El Rubí va fallar un penal i es va estavellar contra Laura Almirall, però va reaccionar al segon temps i va marxar guanyant 4-3.

La igualtat es va mantenir un cop reprès el partit, però sempre a favor de les rubinenques. Després de que Cifuentes empatés a quatre Triviño va desfer la igualada al minut següent i a falta de dos minuts per l’últim descans Irene González va anotar el 6-4, que esdevindria cabdal per afrontar la recta final del derbi. Es aquest tram de partit les de Xavi Rubio van ser clares dominadores del matx, com ho denota el 3-1 de parcial. A la porteria pròpia Anna Vila ho va aturar tot i a la contrària l’efectivitat de les locals va ser màxima.

Amb aquesta victòria el CN Rubí comença a mirar amunt, mentre que el CN Terrassa s’estanca. Els propers compromisos per ambdos equips seran CE Mediterrani i CN Sant Andreu, tots dos lluny de casa.

Switch to mobile version