Autor Waterpolo
24 Octubre 2014 a 17:30

El CN Terrassa vol recuperar sensacions contra el cuer

El sènior masculí de waterpolo juga demà contra l’AR Concepción Ciudad Lineal

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

El Club Natació Terrassa visita demà la piscina del cuer de la classificació, l’AR Concepción Ciudad Lineal, amb l’objectiu de guanyar i recuperar les bones sensacions prèvies a la derrota a casa contra el CN Barcelona. Tot i la baixa de Jordi Pérez el conjunt de Dani Nart té el paper de favorit contra un equip que no ha guanyat cap dels tres partits que jugat.

Després de l’última derrota el tècnic de l’equip egarenc ha encarat aquesta setmana fent anàlisi i correccions per “rectificar” pel “cop d’atenció” que ha significat el mal resultat contra el Barcelona. Per Nart el joc és igual d’important que el resultat: “Compten tant els punts com que acabem el partit amb bones sensacions. No només hem de sumar, sinó que hem de sortir reforçats pel nivell que haguem demostrat dins de l’aigua”.

Tot i la diferència entre els dos equips el Terrassa no es vol confiar, ja que com bé diu el seu tècnic el seu rival és un equip que “no té res a perdre i juga sense riscos”.

Switch to mobile version