Autor Política
23 Octubre 2014 a 11:30

El delegat del govern visita Viladecavalls

Fernando Brea s’ha reunit amb l’alcaldessa, Cesca Berenguer, per tractar diferents temes del municipi

Fernando Bra i Cesca Berenguer

Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i els membres del consistori es van reunir dimecres al matí amb Fernando Brea, aprofitant la visita que ha fet al municipi el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona.

Els principals temes de la reunió entre Brea i l’equip de l’Ajuntament han estat les obres del quart cinturó, que l’any que ve es reobriran després de quatre anys paralitzades i que tindran un pressupost de 12 milions d’euros, i la preocupant accidentalitat del tram de la carretera C-58 que passa pel municipi. Tot i que la situació d’aquesta carretera ha millorat els últims temps gràcies als radars, el delegat ha promès que es treballarà amb la direcció general de Trànsit per reduir encara més el nombre d’accidents: no ens podem permetre al país tenir tants morts en una carretera com aquesta.

També s’han tractat altres temes com els pagaments de la Generalitat a l’Ajuntament o la preparació del 9-N al poble. Per últim, després de la reunió, el delegat ha firmat el llibre d’Honor de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.

Switch to mobile version