Autor Futbol
13 Octubre 2014 a 16:30

El Terrassa goleja el Martinenc

Tercera victòria consecutiva dels de Pirri

TER-MAR

Golejada dels egarencs als barcelonins // Foto: J.M.O

Terrassa FC 3-0 FC Martinenc

Terrassa FC: Ortega, Juli, Segarra, Pérez, González, Fuentes (Roque, 75′), Maldonado (Montoro, 67′), Merchán, Vilajosana (Coronado, 59′), Batanero i De la Torre.

FC Martinenc: Carulla, Casta (Massegú, 73′), Diego, Sergio, Josue (Reyes, 53′), Aleix, David, Pitu, Elhadji, Juanlu (Eric López, 61′) i Acosta.

 Gols: 1-0 De la Torre, m.19. 2-0 Vilajosana m.32. 3-0 Montoro, m.78

Àrbitre: Toni Leiras Martínez. Va expulsar amb vermella directa a Elhadji (Martinenc).

De mica en mica el Terrassa ha recuperat bones sensacions gràcies a la dinàmica guanyadora de les tres últimes jornades. Els de Pirri van golejar ahir al Martinenc per 3-0 i la victòria els col·loca ja en la part mitjana de la taula classificatòria. L’equip egarenc ha registrat uns números de playoff des de la jornada sis, quan va aconseguir la primera victòria en lliga, en havent marcat nou gols i només encaixar-ne dos.

Els egarencs no van donar cap mena d’opció als homes de Manel Moya i els van esborrar ràpidament del mapa. Al minut 19, després de tenir algún acostament, De la Torre va aprofitar un malentès entre Carulla i la defensa per avançar al Terrassa al marcador. Abans d’acabar la primera part Marc Vilajosana encarava una miqueta més el triomf finalitzant un mà a mà contra el porter del Martinenc. L’equip del Guinardó, tot i anar a remolc, va reaccionar al segon temps i només el travesser va evitar que Diego retallés distàncies. Però tot es va diluïr quan Elhadji va veure la vermella directa per etzibar un cop de colze a un jugador local. Una vermella directa, sigui dit de pas, protestada per Manel Moya al entendre que no hi havia voluntarietat en l’acció. Finalment, a 12 minuts per acabar Carlos Montoro va sentenciar el matx i va posar la cirereta d’una tarda rodona pels vallesans amb  el 3-0.

El proper compromís del Terrassa FC serà al Maresme. Els homes de Pirri aniran cap al camp municipal Xevi Ramón per jugar contra el Vilassar de Mar, un equip que és candidat al descens de categoria però que, de moment, no ha trepitjat els llocs de perill.

Switch to mobile version