Autor Economia
23 Octubre 2014 a 14:30

Elisenda Paluzie a la 2ª nit empresarial de la FAJEEC

Conferència sobre la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent

Conferència d'Elisenda Paluzie a la segona nit empresarial de la FAJEEC // Imatge cedida per la FAJEEC

Conferència d’Elisenda Paluzie a la segona nit empresarial de la FAJEEC // Imatge cedida per la FAJEEC

El passat dilluns 20 d’octubre, la reconeguda economista Doctora Elisenda Paluzie, professora titular de Teoria Econòmica i Degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, va assistir com a convidada per la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC) a la segona nit empresarial de la FAJEEC.

Paulize va pronunciar una conferència amb el títol “Les claus de la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent”, que es va desenvolupar a les instal·lacions d’ESCDECREÁPOLIS a Sant Cugat del Vallès. Després de la ponència, els advocats Xavier Monge i Gerard Batalla van oferir un diàleg sobre la viabilitat legal d’un procés d’independència de Catalunya.

El President de la FAJEEC, Leo Torrecilla, va ser l’encarregat de presentar l’acte, així com també el representant de la Federació Catalana de Joves Cambres, Víctor Monreal. També van fer acte de presència a la segona nit empresarial de la FAJEEC, totes les associacions membres de la Federació, com ara l’Institut Sallarès i Pla del Gremi de Fabricants de Sabadell, el Club Joves Empresaris del Centre Metal·lúrgic, l’Associació de Joves Empresaris de Girona, els Joves Advocats de Catalunya, els Joves d’Empresa de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, la Xarxa Onion i la Federació Catalana de Joves Cambres.

Switch to mobile version