Autor Cultura
23 Octubre 2014 a 12:00

Els Pantaleó actuen al Cafè Bar d’Amics de les Arts de Terrassa

Els vallesans inicien el cicle de concerts de músics emergents

Pantaleó // Imatge cedida per David Traver

Pantaleó // Imatge cedida per David Traver

La música de Pantaleó sonarà demà a les 22.30h al Cafè Bar d’Amics de les Arts de Terrassa. Es tracta d’un cicle de concerts que es realitzaran dos dijous de cada mes per tal de donar a conèixer els conjunts locals que busquen una oportunitat dins del món de la música. Juntament amb Pantaleó, el músic Ian Sala  forma part dels cinc finalistes del concurs SONA 9. L’entrada és gratuita, però el públic que ho desitgi podrà col·laborar a través de la taquilla inversa.

Pantaleó: folk històric

El nom del grup prové d’un home que va viure a Sant Cugat, el municipi on el músic Gerard de Pablo va viure la seva infantesa. Amb el cantant i guitarrista, Oriol Corroto, presenten un àlbum en acústic, més íntim i autobiogràfic, amb les seves cançons de més èxit. Pantaleó ha estat seleccionat per actuar a la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (FIM). No obstant això,  el grup ja ha estat el blanc de les crítiques per alguns mitjans catalans.

 Ian Sala i els Pantaleó comparteixen classificació al SONA 9 amb Manuela Kant, Saint Tropez i Trau. El guanyador s’anunciarà a la gala final del dimarts 11 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona. A part d’aquest concurs, Pantaleó també està present a Bala Perduda.

Switch to mobile version