Autor Societat
15 Octubre 2014 a 17:30

Fuita de gas al carrer de Provença

Intent de furt a un establiment del carrer d’Ègara

Foto: Mercè Folch

Foto: Mercè Folch

Ahir dimarts, a primera hora de la tarda la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 informant d’una possible fuita de gas al carrer de Provença a causa d’un conducte de gas rebentat a causa de les obres que s’estan realitzant al carrer.

Automàticament es va comissionar una unitat que es va entrevistar amb els operaris del gas que es trobaven al lloc dels fets, que van manifestar que la fuga era positiva. També van acudir una unitat de bombers i una altra de Mossos d’Esquadra.

Els agents es van entrevistar també amb la responsable de la constructora que és qui realitzava l’obra, i aquesta va informar que la perforació a la vorera havia causat la fuita a l’escomesa d’entrada a l’edifici i havien avisat a emergències de Gas Natural. Els agents van comprovar que el subministrament de gas estava tallat.

Es va donar l’avís telefònic al titular de l’establiment del lloc de la fuita, ja que els bombers volien comprovar que no hi hagués cap fuita a l’interior del local. Al lloc també es van presentar l’ambulància i els comanaments de bombers. Els agents van confeccionar l’informe i, aproximadament, dues hores més tard es va finalitzar la reparació.

El mateix dimarts a mitja tarda, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un establiment del carrer d’Ègara informant que dues noies que visitaven el local sovint per furtar-hi, hi havien tornat a anar aquella tarda sense sort, però s’havien deixat una bossa preparada per a furtar.

Es va facilitar la descripció de les noies i automàticament es va comissionar una dotació que es va entrevistar amb la responsable del local que els va manifestar que aquella tarda no havien furtat cap article perquè havien estat sorpreses pels treballadors i havien marxat corrents. En la fugida s’havien deixat a terra una bossa de mà preparada per inhibir els sistemes de detecció d’alarma.

Els agents van realitzar una batuda per la zona, però no van obtenir cap resultat.

Switch to mobile version