Autor Societat
31 Octubre 2014 a 17:45

Furten peces pel valor de 133,91€ en una botiga del carrer Major

Un home és agredit amb una cadena de gos

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir dijous 30 de setembre a la tarda, la Policia Municipal va rebre una trucada del responsable d’una botiga del carrer Major, informant que acabaven de ser víctimes d’un robatori realitzat per dues dones amb cotxets de nadó.

Les unitats comissionades van localitzar les dues persones indicades, que anaven amb dos menors i duen tot de peces del centre comercial que havia realitzat la trucada, així com també d’un altre establiment, possiblement un basar.

Es va comissionar al lloc una altra unitat per tal de traslladar-les a la central i realitzar les imputacions i citacions corresponents, ja que no anaven plenament identificades. Un cop traslladades, els agents van informar que hi havia una tercera persona que les acompanyava, però que no va ser possible localitzar-la.

L’escorcoll de les dues dones va donar com a resultat un total 133,91€ en l’import de les peces furtades. A una de les imputades li consta un requeriment pendent, concretament, una citació del jutjat d’instrucció de Sabadell pel dia 20 de novembre a les 10.00h.

Un home és agredit amb una cadena de gos

Ahir mateix a la tarda, un particular va demanar la presència de la Policia Municipal a un bar del carrer del Castellsapera ja que manifestava haver estat víctima d’una agressió per part d’un home que anava amb el seu gos deixat anar, i al recriminar-li, el propietari del gos li havia donat un cop a la boca amb la cadena produint-li lesions.

Automàticament es va comissionar una unitat al lloc, i es va avisar al 061. Un cop al lloc, el requirent va informar als agents que l’atacant es tractava d’un veí del qual en coneixia l’adreça. Els agents van identificar l’agressor i va quedar detingut per un delicte de lesions. A més va haver de ser traslladat a la mútua per tal de curar-se un ull ferit d’una baralla anterior.

Els agents van contactar amb un testimoni dels fets que va ser correctament identificat. Finalment, l’ambulància va assistir al ferit amb la cadena i el van traslladar a l’Hospital de Terrassa. A hores d’ara es desconeix si la víctima ha presentat cap denúncia pels fets.

Switch to mobile version