Autor Societat
4 Octubre 2014 a 10:30

Guarden marihuana en una caixa d’electricitat al Carrer dels Telers

Actes vandàlics a la Plaça Doctor Robert

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

El passat dijous 2 d’octubre, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular informant que al Carrer dels Telers, havia observat uns joves que quasi cada dia passen pel costat d’un armari d’electricitat i hi deixen coses a l’interior.

Una unitat es va comissionar al lloc dels fets i va informar que a l’interior de l’armari hi havia una bosseta de marihuana d’un pes de 2 grams, i un trinxador. Aquests objectes es van dur a la central on es va trucar a la companyia per tal que tanquessin l’armari.

Ahir, divendres 3 d’octubre a la matinada, la Policia Municipal va rebre un avís del vigilant de la Mútua de Terrassa que els comunicava que hi havia un noi a la Plaça Doctor Robert que estava trencant el mobiliari urbà i havia danyat una bústia de correus.

Automàticament es va comissionar una unitat al lloc dels fets que va comunicar que va localitzar el jove al Carrer Cardaire, es va identificar i els gents van iniciar una batuda per la zona per tal de comprovar els danys.

El jove va ser acompanyat a prefectura a efectes de plena identificació i imputació. Es va realitzar l’acte i es va comprovar que la recepcionista l’havia reconegut plenament.

Switch to mobile version