Autor Societat
23 Octubre 2014 a 15:30

I Marxa de la Tardor, una iniciativa solidària

L’objectiu és recaptar fons per a les dones en risc d’exclusió

Cartell de la I Marxa de la Tardor

Cartell de la I Marxa de la Tardor

La Casa do Brasil i l’Associació Solidària amb les dones en risc d’exclusió social organitzen la primera Marxa de la Tardor. L’objectiu de la caminada solidària és conèixer els voltants de Terrassa i recaptar fons per a l’Associació.

Hi ha programats dos itineraris a escollir: un de 15 km de dificultat baixa i un de 24 km de dificultat mitja-baixa.

La caminada tindrà lloc el 8 de novembre i està previst sortir des de la Casa do Brasil, al carrer Autonomia, 56 de Terrassa, a les 8 del matí. Les inscripcions es poden fer fins al dia 4 de novembre i el preu varia segons el recorregut triat i segon si es tracta d’una inscripció individual o familiar. En els dos casos s’ha de dur una peça de roba per a l’Associació.

Switch to mobile version