Autor Política
23 Octubre 2014 a 14:00

ICV-EUiA- s’oposa a la nova passera de la Mútua si no hi ha consens

Proposa la creació d’una Comissió de Treball

El pont i la Mútua // Foto: Sergi Colomer

El pont i la Mútua // Foto: Sergi Colomer

El grup municipal d’ICV-EUiA s’ha posicionat en contra de la construcció d’una nova passera a la  Mútua de Terrassa, que requerirà una despesa d’un milió i mig d’euros, si no hi ha consens ciutadà. El projecte pretén unir, per sota el pont del passeig, el nou edifici de Consultes Externes, situat a les instal·lacions de la nova estació de FGC Vallparadís-Universitat, amb la resta de dependències del centre sanitari.

La nova passera ha estat objecte d’al·legacions per part de diverses entitats ciutadanes com la Federació d’Associacions de veïns i veïnes de Terrassa (FAVT) o la Plataforma  en Defensa de la Sanitat Pública (PDST). En aquesta línia, ICV-EUiA ha expressat per mitjà d’un comunicat de premsa que l’aprovació definitiva d’un projecte d’aquestes característiques requereix el suport de totes les entitats.

Per generar aquest consens, el grup municipal d’Iniciativa  proposa a l’Ajuntament de Terrassa la creació d’una Comissió de Treball que compti amb representants de la FAVT,la PSDT, la Mútua de Terrassa, el Comitè d’Empresa i de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya. En el comunicat que han fet públic, els ecosocialistes defensen que actualment la millora de l’atenció sanitària, molt degradada per les retallades de la Generalitat de Catalunya, és més important que la construcció d’una passera que, apart de la inversió inicial, requerirà també despeses extres de manteniment.

Switch to mobile version