Autor Entitats
15 Octubre 2014 a 17:45

La 4ª Marxa del Corredor Verd aspira a acollir més participants

La defensa del corredor i la controvèrsia amb els ajuntaments

Presentació de la IV Marxa Corredor Verd del Vallès a l’Ajuntament de Sant Cugat

Presentació de la IV Marxa Corredor Verd del Vallès a l’Ajuntament de Sant Cugat // Imatge Localpress

La Marxa del Corredor Verd del Vallès (MCVV) és una caminada que des del 2011 organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat amb la intenció d’acostar-nos al paisatge del Vallès i en concret al corredor que enllaça Collserola amb Sant Llorenç i la Serra de l’Obac. Aquest any tindrà lloc el proper 25 d’octubre i les inscripcions estaran obertes fins dos dies abans.

Una de les principals preocupacions que ha generat aquesta marxa és la baixa participació, tot i que any rere any ha anat en augment. Per tal d’ampliar aquesta participació l’organització ha impulsat tres modalitats: fer eltram Matadepera –Sant Cugat (21,7 km), fer el recorregut circular per Collserola (19,5 km), o fer elrecorregut total de la Marxa (41,2 km). Sant Cugat és, en totes tres modalitats, el punt d’arribada. La principal novetat del recorregut és que enguany la modalitat del recorregut circular per Collserola passarà pel pantà de Can Borrell.

Tot i la pressió industrial i urbanística que pateix aquest entorn, segueix oferint bones oportunitats de caminar que es volen donar a conèixer amb el desig de contribuir i aconseguir entre tots la protecció del Corredor Verd. Aquesta marxa transcorre des de Sant Llorenç fins al Barcelonès, passant per Matadepera, Terrassa, Sant Quirze del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Switch to mobile version