Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
4 Octubre 2014 a 08:00

La font del Llor

Font del Llor

Font del Llor // Foto: Sergi Colomer

La font del Llor és una font de doll abundant i de bona qualitat que es troba ben aprop de la casa modernista del Marquet de la Roca. Neix a la canal de Llor, sota el coll d’Eres i passada la font forma el torrent de la font del Llor que s’ajunta amb el torrent de la Pregona, acabant, després de formar el torrent de la Vall d’Horta al riu Ripoll.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version