Autor Societat
31 Octubre 2014 a 16:30

La Plataforma pel Dret a l’Avortament estrena nous tallers la setmana que ve

Fa quinze dies va organitzar una xerrada

Plataforma pel Dret a l'Avortament

Mobilització de la Plataforma // Imatge cedida per la Plataforma pel Dret a l’Avortamen

La Plataforma pel Dret a l’Avortament de Terrassa continua aquest novembre el cicle de diverses activitats que ha encetat a l’octubre per sensibilitzar els ciutadans sobre temes de gènere. Les propostes van començar el 16 d’octubre amb una xerrada en contra de la ja aparcada llei de l’avortament i la setmana que ve continuarà amb la celebració d’un taller contra la violència masclista.

La catedràtica de la Universitat Roviri i Virgili i antropòloga cultural, Dolors Comas, va celebrar una xerrada amb format col·loqui el passat 16 d’octubre. Sota el títol Retirada de la reforma de la llei de l’avortament, l’exdiputada al Parlament de Catalunya per Iniciativa va demanar a les integrants de la Plataforma que no baixin la guàrdia tot i la retirada provisional del projecte del ja exministre Gallardón.

Divendres i dissabte de la setmana vinent se celebrarà la segona de les propostes que organitza la Plataforma. En aquest cas es tracta d’uns tallers de formació sobre gènere als diversos grups de dones de la ciutat. La proposta es divideix en dues sessions que treballaran, per una banda, el paper de les dones al llarg de la història, i per l’altra, com es poden combatre els estereotips associats amb el gènere.

Aquest taller tindrà lloc al Centre Cívic Avel·li Estrenjer, situat a la Plaça de la Cultura, entre dos quarts de 7 i les 8 del vespre. L’activitat anirà a càrrec de Montse del Río, membre del Casal de la Dona de Terrassa, una associació que forma part de la Plataforma.

Switch to mobile version