Autor Futbol sala
29 Octubre 2014 a 16:00

L’Atlètic Sant Joan salva al final un partit boig

Guanyava 3-0 a l’Abrera i va acabar 4-4

Sant Joan-Abrera

Un moment del partit entre l’Atlètic Sant Joan i l’Abrera // Foto: Atlètic Sant Joan

Atlètic Sant Joan 4-4 Abrera CE

Atlètic Sant Joan: Torres, Gutiérrez, Puertas, Alonso, Serra -cinc inicial- Martínez (ps), Lázaro, Edgar, Dani Rodríguez, Dani Pérez, Pedrera i Aranda.

Abrera CE: Gómez, Salguero, Abad, Ali, Vázquez -cinc inicial- Rodas (ps), Luna, Jose González, Tena, Rojas i Lluelles

Gols: 1-0: Serra (2′); 2-0: Puertas (4′), 3-0: Gutiérrez (7′); 3-1: Ali (22′); 3-2: Vázquez (27′); 3-3: José González (37′); 3-4: José González (39′); 4-4: Lázaro (40′)

Àrbitres: Joaquín Rodríguez i Jaldo Escribano. Grogues per Dani Pérez, Alonso i Aranda (Sant Joan) i Lluelles i Gómez (Abrera). Vermella directa per Puertas (Sant Joan).

L‘Atlètic Sant Joan va passar de poder guanyar el partit de manera còmoda a empatar-lo sobre la botzina. El públic de Can Parellada va veure’s en una autèntica espiral d’adrenalina futbolística que va deixar un repartiment de punts entre dos equips capdavanters de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala i, també, un partidàs dels que creen afició.

Els egarencs van posar fil a l’agulla molt aviat. La primera part només va tenir un color: el del Sant Joan. Així era que abans dels 10 minuts de partit els de Santi Buisán guanyaven per 3-0. El rival es trobava en estat de shock, doncs a més de no marcar s’estavellaven una vegada rere l’altra contra el mur que el porter Pol Torres (debutant) havia col·locat a la porteria. Però ben diferent va ser el segon temps. L’Abrera va aprofitar la relaxació dels terrassencs i va empatar el partit a tres. A falta de ben poc s’avançaven al marcador i quan semblava que s’endurien els tres punts el Sant Joan va sortir amb porter-jugador i va aconseguir una igualada agònica.

Amb aquest resultat, que és el segon empat consecutiu que obtenen, els egarencs se situen quarts a la classificació. La lliga no s’aturarà per Tots Sants i els de Buisán ja preparen el proper compromís a la pista del Balsareny.

Switch to mobile version