Autor Esports
22 Octubre 2014 a 10:30

L’equip de pàdel del Natació puja a Primera Categoria en el campionat per equips del Vallès

Van vèncer en un triangular

Torneig Absolut Vallès Pàdel 2a categoria

L’equip guanyador del Natació // Imatge cedida pel CN Terrassa

L’equip de pàdel del Club Natació Terrassa va aconseguir l’ascens a Primera Categoria aquest cap de setmana. El conjunt egarenc va fer-se amb el títol del Campionat Absolut per equips del Vallès de Segona Categoria després de guanyar un triangular celebrat a les instal·lacions de la Penya Arlequinada de Castellar del Vallès. El número de jocs guanyats va decidir la competició, ja que tots tres conjunts havien aconseguit els mateixos punts.

Dos equips de Sabadell, l’Ipàdel de Sabadell i el Tennis Sabadell B, es van enfrontar al Natació en aquest duel a tres bandes. Els dos conjunts sabadellencs es van enfrontar divendres en el primer partit del campionat i el Tennis Sabadell B es va imposar per un clar 4 a 1. L’endemà, l’Ipàdel es va refer derrotant el Natació en el partit del seu debut per un ajustat 3 a 2. Amb la derrota, els egarencs necessitaven guanyar el diumenge al Tennis Sabadell B per tenir opcions d’ascens i ho van aconseguir amb un marcador ampli (4-1). Amb tots els partits disputats, els tres equips havien aconseguit una victòria i estaven empatats a punts. Els de Terrassa, però, havien sumat un joc més en el global del campionat que el Tennis Sabadell i això va fer decantar la balança al seu favor.

L’equip que ha assolit el títol està format per Carlos López, Alejandro Zafra, Albert Comellas, José Manuel Pérez, José Antonio Martínez, Aitor López, Jordan García, Joan Caballero, Jaime Sánchez, Marc Gómez, Carlos Carmona i Albert Hernández.

Switch to mobile version