Autor Cultura
16 Octubre 2014 a 14:30

“M.A.R.I.L.U.L.A” i “Iaia!” arriben a Terrassa

Cap de setmana teatral amb el CAET

Montserrat Carulla a "Iaia!" // Imatge cedida pel CAET

Montserrat Carulla a “Iaia!” // Imatge cedida pel CAET

Aquest cap de setmana, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa porta a la ciutat els espectacles “M.A.R.I.L.U.L.A” i “Iaia!”.

“M.A.R.I.L.U.L.A” és una metàfora de la crisi econòmica dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per l’actriu Mònica Glaenzel. Una història que fa parlar una dona “deprimida”, enfadada amb el món i amb ella mateixa però carregada de força, sentit de l’humor, i de vida.

D’altra banda, “Iaia!” és l’obra amb la que la veterana actriu Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris acompanyada del seu fill i el seu nét. “Iaia!”, actualment de gira per Catalunya, és una comèdia tendra i àcida alhora, a més d’un homenatge a la gent senzilla, a les ganes de viure, i ala sinceritat com a manera d’entendre la vida.

“M.A.R.I.L.U.L.A” es podrà veure a la Sala Maria Plans el dissabte 18 d’octubre a les 21.00h; i “Iaia!” el diumenge 19 d’octubre a les 18.00h al Teatre Principal.

Switch to mobile version