Autor Sanitat
15 Octubre 2014 a 17:00

Marató de Donació de sang a Terrassa, des de demà fins dissabte

Diversos actes per animar la ciutadania

Marató de Donació de Sang // Imatge cedida pel Banc de Sang

Marató de Donació de Sang // Imatge cedida pel Banc de Sang

 

Demà, dijous, s’inicien els actes de la Marató de Donació de sang a Terrassa, que s’allargarà fins el dissabte, 18 d’octubre, al Banc de Sang de la Mútua de Terrassa. Les activitats seran cada dia de 9h a 20h.

Per dijous, durant tot el dia, amb el suport dels alumnes voluntaris de l’IES Cavall Bernat, hi haurà una degustació de fruita fresca, gentilesa de la Fundació Ametller. També hi serà divendres, durant tot el dia, però aquest cop amb el suport dels alumnes voluntaris de 4t d’ESO de l’Escola Tecnos.

Per dissabte, a més de la mateixa degustació de fruita fresca, hi haurà un refrigeri atractiu, per gentilesa de Coques i Panadons Montse, la Pastisseria Marcons, la Pastisseria Núria, la Pastisseria Benaiges i La Pastisseria.

A les 10h es farà l’acte inaugural de la Marató de Donació de Sang, i a continuació, a les 11h, visitaran el Banc de Sang els membres del CN Terrassa. A les 12h, hi haurà una masterclass de Zumba.

A la tarda, a partir de les 17.30h, hi haurà diverses actuacions: la de la Coral Veus de Sió, a les 18h actuarà l’Escola de dansa Marta Bros, i a la mateixa hora s’iniciarà la cercavila a la plaça Vella, que comptarà amb la participació de diverses entitats culturals de la ciutat, com El Bitxo del Torrent Mitger, el Drac Baluk Astharot, els Bastoners de Terrassa, Capoeira, els Trabucaires de Terrassa i els Castellers de Terrassa. Mitja hora més tard hi haurà una nova actuació, a càrrec de Country Vallès, i a les 19.30h, la de l’Esbart Egarenc. A les 19.00h es presentaran els alumnes del Gimnàstic de Terrassa.

Al llarg del dia es realitzaran diversos sorteigs i obsequis: entrades per al Nova Jazz Cava, un sopar, un quadre de Josep Allart, un dibuix d’Edi, un sopar al Restaurant La Mola i entrades per al Centre Cultural.

Switch to mobile version