Autor Cultura
15 Octubre 2014 a 09:30

Mucca Failate en concert a Terrassa

Dijous 16 d’octubre a l’Espaguetteria

Mucca Failate en un dels seus concerts // Imatge cedida pels Mucca Failate

Mucca Failate en un dels seus concerts // Imatge cedida pels Mucca Failate

Demà dijous 16 d’octubre a les 21.30h, el grup vallesà de pop-rock Mucca Failate oferirà un concert en format acústic a l’Espaguetteria, en el que repassaran les cançons del seu últim treball anomenat “Guardadme el sitio”, i recordaran algunes peces dels seus treballs anteriors.

Els vallesans, amb una sòlida trajectòria amb més de 250 actuacions, ha aconseguit que el seu nom soni entre els grups de pop-rock estatals per la seva frescor, contundència i vitalitat. Sales com Razzmatazz, Mephisto i Faktoria, entre d’altres, han acollit els seus directes, així com també els escenaris de les Festes Majors de Terrassa i Sabadell.

Els Mucca Failate, formats per Juan Carlos Sánchez “Juanka” fundador, vocalista, compositor, veu i guitarra; Santiago Tamayo “Santi”, a la bateria; Francisco Martín “Quico” al baix i als cors; Alberto Aguilera “Pollo” a la guitarra i també als cors; han presentat 4 treballs editats, “Estamos en Crisis” l’any 2009, “Nos veremos ante Dios” de l’any 2010, “Carretera y manta” del 2012, i “Guardame el sitio” d’enguany. Tots ells es poden adquirir en format físic als seus concerts, o bé descarregant-los al web de Mucca Failate.

Switch to mobile version