Autor Societat
19 Octubre 2014 a 09:00

Reparació, millorament i optimització del funcionament de set estacions d’aforament

L’Agència Catalana de l’Aigua adjudica un contracte destinat a aquests treballs

Estació d'aforament Fogars de la Selva

Estació d’aforament Fogars de la Selva // Imatge cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua ha signat un contracte destinat a la reparació, la millora i la optimització del funcionament de set estacions d’aforament ubicades en quatre cursos fluvials de les conques internes.

Aquests treballs, amb un cost total proper als 72.600 euros, comportaran diverses actuacions a les estacions d’aforament de Sant Sadurní d’Anoia, Castellbisbal i Pont de Vilomara (riu Llobregat); Fogars de la Selva (Tordera); Jorba i Martorell (Anoia); i Montcada i Reixac (riu Ripoll), que aniran des de la retirada de vegetació i restes d’àrids fins a la seva optimització i adequació, així com també la recalibració dels sensors i altres mesures destinades a un correcte funcionament de les estacions d’aforament esmentades.

Estació aforament Sant Sadurní d'Anoia

Estació aforament Sant Sadurní d’Anoia // Imatge cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua

Es preveu que els treballs s’executin en un termini de 4 mesos. Cal destacar que s’engloben dins les tasques que l’ACA desenvolupa de manera periòdica per al manteniment i la millora funcional i tecnològica d’infraestructures de control de la seva propietat, amb l’objectiu de garantir una correcta informació en temps real de diverses variables de control hidrològic de gran importància per a la gestió dels recursos hídrics i episodis d’avinguda a les conques internes de Catalunya.

Switch to mobile version