Autor Cultura
31 Octubre 2014 a 15:30

XXXV Diada dels Castellers de Terrassa

El repte dels de blau turquesa, el 4 de 8

Culturassa 4 Castellers de Terrassa

Imatge d’arxiu dels Castellers de Terrassa al Parc Sant Jordi // Foto: Juan Diego Galán

Els Castellers de Terrassa celebren aquest cap de setmana la seva Diada. Per dissabte 1 de novembre, la vigília de la Diada, faran una actuació a la Plaça Vella de Terrassa, a les 18.00h, acompanyats dels Pallagos del Conflent. El diumenge, l’actuació serà a les 12.00h, al Raval de Montserrat, i actuaran amb els Castellers de Lleida.

Els Pallagos del Conflent són una colla castellera de la Catalunya Nord, dels quals els Castellers de Terrassa en van ser els padrins l’11 de maig de 2013. El juny passat van realitzar la seva millor actuació: un 3 de 6 amb l’agulla, un 3 de 6 i un 4 de 6. Des de principis d’agost no actuen, ho van fer al Conflent descarregant dos pilars de quatre.

En la jornada de diumenge, els Castellers de Terrassa actuaran amb els Castellers de Lleida, que vénen de celebrar la seva Diada, en què van completar una actuació de 7 i mig en descarregar una torre de 7, un 7 de 7 i un 5 de 7, a més de sis pilars de 4.

Els de Terrassa van actuar el cap de setmana a la Diada dels Saballuts (veure notícia), i al llarg de la setmana han realitzat assajos per tal de realitzar una bona actuació. El principal repte és el 4 de 8, però també s’assaja el 3 de 7 aixecat per sota i el 9 de 7, a banda del pilar de 6.

Switch to mobile version